Artboard 33atençãoArtboard 18atualizarconectividadeArtboard 42boletocarrinhocartãoArtboard 45cartão SaraivacelularArtboard 42Artboard 23checkArtboard 28Artboard 17?compararcompartilharcompartilhar ativoArtboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32ebookArtboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11fecharfilmesArtboard 23gamesArtboard 4Artboard 9Artboard 6hqimportadosinformáticaArtboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44curtirArtboard 24Artboard 13livrosArtboard 24Artboard 31menumúsicaArtboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44outrospapelariaArtboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35estrelaestrela ativorelógiobuscaArtboard 50Artboard 26toda saraivaArtboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37usuárioArtboard 46Artboard 33Artboard 8seta
e-book

Restaurant Accounting with QuickBooks (Cód: 9568690)

Doug Sleeter; Stacey Byrne

The Sleeter Group (Livros Digitais)

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 142,48

em até 4x de R$ 35,62 sem juros

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 4x sem juros de


Restaurant Accounting with QuickBooks

R$142,48

Descrição

A restaurant’s success relies on an effective back office accounting system, and QuickBooks financial software can be a critical part of that success. QuickBooks can be used for purchasing, bill paying, gift certificate tracking, cash management, time tracking, and payroll. However, restaurants that choose QuickBooks for their accounting will need to understand how to properly set up and use QuickBooks to meet their unique needs. This book will guide you through this process. 

Características

Produto sob encomenda Não
Marca The Sleeter Group (Livros Digitais)
Cód. Barras 9781942417118
Acabamento e-book
Idioma 337
Peso 0.00 Kg
AutorDoug Sleeter; Stacey Byrne