Artboard 33atençãoArtboard 18atualizarconectividadeArtboard 42boletocarrinhocartãoArtboard 45cartão SaraivacelularArtboard 42Artboard 23checkArtboard 28Artboard 17?compararcompartilharcompartilhar ativoArtboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32ebookArtboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11fecharfilmesArtboard 23gamesArtboard 4Artboard 9Artboard 6hqimportadosinformáticaArtboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44curtirArtboard 24Artboard 13livrosArtboard 24Artboard 31menumúsicaArtboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44outrospapelariaArtboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35estrelaestrela ativorelógiobuscaArtboard 50Artboard 26toda saraivaArtboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37usuárioArtboard 46Artboard 33Artboard 8seta

Six Chemicals That Changed Agriculture (Cód: 9219317)

Zimdahl, Robert L

Academic Press

Vendido e entregue por Saraiva

Este produto está temporariamente indisponível no site, mas não se preocupe, você pode reservá-lo para retirada em uma loja física!

Reserve seu produto na loja para retirada em até 1 hora.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 929,70

em até 10x de R$ 92,97 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 883,22 (-5%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 10x sem juros de


Six Chemicals That Changed Agriculture

R$929,70

Descrição

Six Chemicals That Changed Agriculture is a scientific look at how the chemicals used in today's food production were developed, evaluated, and came to be in wide-spread use. From fertilizers to pest management, antibiotics to DNA, chemicals have transformed the way our food is grown, protected, and processed. Agriculture is the world's most important environment interaction, the essential human activity, and an increasingly controversial activity because of its use and presumed misuse of chemistry. The major characteristics of US agriculture for at least the last six decades have been rising productivity, declining number of mid-size farms, increasing farm size, an increasing percentage of farm production on fewer, large farms, increasing dependence of chemical technology and more developmental research being done by the agricultural chemical industry rather than by independent land-grant universities. Another equally important feature of modern agriculture is wide-spread suspicion of its technology by the public. The book will recount examples of this suspicion related to specific chemicals and present the essence of the suspicion and its results. Offers an historical analysis of the discovery and development some aspects of the chemistry of modern agricultureAddresses the advantages, disadvantages, desirable and undesirable results of the use of each of the chosen chemicals and compares and contrasts the real and frequently assumed problems of their useProvides valuable insights into the history and application of these focused chemicals, enabling readers to apply the lessons to new agricultural chemical developments

Características

Produto sob encomenda Não
Marca Academic Press
Cód. Barras 9780128005613
Altura 22.86 cm
I.S.B.N. 9780128005613
Profundidade 1.27 cm
Referência 040564388
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2015
Idioma Inglês
Número de Páginas 216
Peso 0.45 Kg
Largura 15.24 cm
AutorZimdahl, Robert L