Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8
e-book

Social Suppers (Cód: 9671640)

Jason Atherton

Bloomsburys UK ebooks (Livros Digitais)

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 64,26

em até 2x de R$ 32,13 sem juros

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 2x sem juros de


Social Suppers

R$64,26

Descrição

'apos;Jason is one of the greats. He'apos;s the best of both worlds: the prowess of a Michelin-starred chef with accolades from every corner of the globe, but also the person you want to be preparing your Sunday supper.'apos; Thomas Keller

More than 100 recipes make up this stunning yet eminently approachable collection of suppers from Jason Atherton: perfect meals to share with friends and family. It is not only a showcase of Jason'apos;s favourite things to cook, both savoury and sweet, but also a celebration of the flavours and techniques that have inspired him from all around the world. Every dish bears the hallmark of excellence on which he has built his reputation as one of the world'apos;s truly great and most innovative chefs. Beautiful, inspiring photography by John Carey completes this collection of stunningly good suppers.

Características

Peso 0.00 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca Bloomsburys UK ebooks (Livros Digitais)
Número de Páginas 240 (aproximado)
Idioma 337
Acabamento e-book
Territorialidade Internacional
Formato Livro Digital Epub
Gratuito Não
Proteção Drm Sim
Tamanho do Arquivo 42987
Início da Venda 19/06/2014
Código do Formato Epub
Cód. Barras 9781472912817
Ano da Publicação 114
AutorJason Atherton