Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8

The Flavours of Arabia (Cód: 1982680)

Harms,Florian; Jäkel,Lutz

Thames & Hudson-id

Este produto está temporariamente indisponível no site, mas não se preocupe, você pode reservá-lo para retirada em uma loja física!

Reserve seu produto na loja para retirada em até 1 hora.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 187,20

em até 6x de R$ 31,20 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 177,84 (-5%)


Em até 1x sem juros de

Cartão Saraiva:


Em até 6x sem juros de

The Flavours of Arabia



This richly illustrated volume not only features nearly ninety recipes from many top chefs across the Islamic world, but also customs, traditions, historical background and culinary tales from eight countries: Morocco, Tunisia, Libya, Egypt, Dubai, Jordan, Syria and Lebanon.

This diversity displays the richness of Middle Eastern cookery. Insights into everyday eating habits, the uses of spices and herbs, coffee houses, restaurants and bazaars, and the famous hospitality of Arabia make this book a pleasure, both for those who already love the Middle East and for those who are keen to know more.

From the Arabic-European fusion cuisine of Dubai to bread baked in the sand of the Libyan desert, from Lebanon’s top TV? chef to the favourite dishes of Moroccan housewives and from exclusive haute-cuisine recipes to hearty country fare, here is the entire, enticing range of Middle Eastern culinary culture.

Florian Harms is a journalist who has spent several years travelling and working in the Islamic world. Lutz Jäkel is a photojournalist and historian who has known and loved the Islamic world since his childhood and is a regular visitor there on his travels as a photographer for newspapers and magazines.


Peso 2.22 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca Thames & Hudson-id
I.S.B.N. 9780500513583
Referência .
Altura 0.00 cm
Largura 0.00 cm
Profundidade 0.00 cm
Idioma Inglês
Cód. Barras 9780500513583
AutorHarms,Florian; Jäkel,Lutz