Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8

The Golden Book Of Chocolate (Cód: 3547004)

Bardi,Carla; Claire Pietersen

APPLE PRESS

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

Economize até R$ 0,00

R$ 81,77 (-15%) no boleto
R$ 96,20 em até 3x de R$ 32,07 sem juros
Cartão Saraiva R$ 91,39 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 4x de R$ 24,05 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 3x sem juros de R$ 0,00


The Golden Book Of Chocolate

R$96,20

Descrição

Luxurious and deliciously decadent! With more than 300 luscious recipes – for cookies, bars, brownies, muffins, cupcakes, pastries, desserts, puddings, ice cream, cakes, candy, drinks and savoury dishes – this is the only chocolate cookbook you will ever need. Read the opening chapter for an entertaining introduction to the exotic story of chocolate, from its origins in ancient Mexico to the present day. This beautifully illustrated and easy-to-follow guide to creating scrumptious chocolate treats will delight every time and for every type of social occasion. Carla Bardi is the author numerous books on cooking including Italian Ice Cream (Apple Press, 2007). She has travelled extensively throughout Africa and many parts of Europe, and now runs a small vineyard and summertime restaurant on the shores of Lake Bolsena in central Italy. Claire Pietersen trained at Westeminster College, London, as a chef and has 16 years experience in pastry cooking across the world. She has settled down in Sydney, Australia.

Características

Peso 0.44 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca APPLE PRESS
I.S.B.N. 9781845432676
Referência .
Altura 21.00 cm
Largura 14.00 cm
Profundidade 1.00 cm
Número de Páginas 704
Idioma Inglês
Acabamento Capa dura
Cód. Barras 9781845432676
Ano da edição 2008
AutorBardi,Carla; Claire Pietersen