Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8

The Hunter's Guide To Butchering, Smoking, And Curing Wild Game And Fish (Cód: 9363018)

Hasheider,Philip

Voyageur Press

Este produto está temporariamente indisponível no site, mas não se preocupe, você pode reservá-lo para retirada em uma loja física!

Reserve seu produto na loja para retirada em até 1 hora.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 107,60

em até 3x de R$ 35,87 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 102,22 (-5%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 3x sem juros de


The Hunter's Guide To Butchering, Smoking, And Curing Wild Game And Fish

R$107,60

Descrição

Truly avid hunters are always looking for ways to get the most out of their game and maximize their yield. Look no further: this book offers essential tips and background information, as well as coveted recipes, for hunters, chefs, and food lovers alike. The Hunter's Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish gives hunters all the information they need for processing and preparing their harvested game to create the most flavorful and creative meals. The book takes you from field dressing to skinning and cutting the carcass, to preserving and storing, to making sausage and cured meat, to preparing delicious, well-rounded meals for the dinner table. It offers detailed step-by-step instructions, complete with illustrations and full-color photography, as well as a variety of mouthwatering recipes

Características

Peso 0.44 Kg
Produto sob encomenda Não
Marca Voyageur Press
I.S.B.N. 9780760343753
Referência .
Altura 21.00 cm
Largura 14.00 cm
Profundidade 1.00 cm
Número de Páginas 224
Idioma Inglês
Acabamento Brochura
Cód. Barras 9780760343753
AutorHasheider,Philip